Top Ad unit 728 × 90

17 Mayıs Survivor Gönüllüler Kim Elendi

17 Mayıs Survivor Gönüllüler Kim Elendi

Ekranların en sevilen ve takip edilen yarışmalarından birisi olan Survivor sona yaklaştıkça daha da zorlu oyunlar ile devam ediyor. Bu akşam ise 17 mayıs survivor gönüllüler takımından kim elendi sorusu yanıt bulacak. Eleme potasında olan Serkay, Gizem Kerimoğlu ve Damla sms oylamasına göre ve sıralamasına göre adaya veda edecek. Oylar bu akşam Survivor yeni bölümünde acunn.com gönüllüler sms sıralamasına göre belli olacak ve adaya veda eden giden isim belli olacak. Serkay elendi mi Damla elendi mi gibi sorular ise yanıt bulacak. 

Gönüllüler Takımından Elenen İsim : 
GİZEM KERİMOĞLU 

Son iki dokunulmazlık oyununu kazanan takım olan Ünlüler takımı bu akşam ki ada konseyinde rahat olacak ve takımlarından birisi elenmeyecek. Son günlerde performans olarak kötü durumda olan Gönüllüler takımı son ödül oyununu da kaybederek moral bozukluğu yaşadılar. Sayıları giderek azalan yarışmacılar artık daha zor karar verip stratejik davranıyorlar. 

17 Mayıs Survivor ada konseyi ile ekranlarda olacak. Gönüllüler takımında sms birincisi kim olacak ve adadan elenen kim oldu belli olacak. Son ödül oyununu kazanan Ünlüler özel uçak ile harika bir gün yaşadılar. 27 Şelale ve yemek ödülü ile eğlendiler. Kıbrıs finaline doğru giden yolda oldukça iddialı ve güçlü ilerleyen Ünlüler hem ödülleri hemde dokunulmazlıkları kazandılar.

Ezgi Avcı'nın elenmesinin ardından ise sayıları azalan takım moral bulmuş durumda. Semih Öztürk ile sorunlarını halletmiş gibi duran takımda sorunlar çözülüyor gibi çünkü artık herkes finale odaklanmış gibi. Gönüllüler takımı ise eleme risk ile karşı karşıyalar. Serkay mı Damla mı yoksa Gizem mi elenecek 17 mayıs survivor gönüllüler takımından kim elendi merakla bekleniyor.

ÜNLÜLER TAKIMI : 

Yunus Günçe 
Çağan Atakan Arslan
Tuğba Özay ( Elendi )
İbrahim Yattara
Nagihan Karadere
Ezgi Avcı 
Mehmet ( Elendi )
Eda Akkatya ( Elendi )
Ebru Öztürk ( Elendi ) 
Mehmet ( Elendi )
Yılmaz Morgül ( Elendi ) 
Seda Tetik ( Elendi )
Semih Öztürk

GÖNÜLLÜLER TAKIMI : 

İbrahim Giydirir
Gizem Kerimoğlu 
Damla Can 
Gizem Memiç
Efecan Dienzenza
Serkay Tütüncü
Zafer Mete ( Diskalifiye oldu ) 
Nihal Candan ( Elendi )
Aylin Şallı ( Elendi )


17 Mayıs Survivor Gönüllüler Kim Elendi Reviewed by Unknown on 21:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.