Top Ad unit 728 × 90

Türkiye EURO 2016 Aday Kadrosunda Kimler Var ? Terim Açıkladı


Türkiye EURO 2016 Aday Kadrosunda Kimler Var ? Terim Açıkladı

Futbolseverlerin merakla beklediği Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 için aday kadroyu açıklayan Fatih Terim muhtemel isimler hakkında bilgi verdi. Herkesin merak ettiği sorulardan bazıları Euro 2016 kadrosunda kimler var kaleciler kim olacak gibi sorularda açıklanan kadro ile netlik kazandı. Trt Spor kanalında katıldığı bir canlı yayında soruları yanıtlayan teknik adam Fatih Terim kadro ile ilgili detayları anlattı. Kadroda Fenerbahçe'den 7, şampiyon Beşiktaş'tan 5, Galatasaray'dan ise 4 futbolcu yer aldı. Kesin kadro hakkında detayları ve net isimleri ise 31 Mayıs Salı günü açıklayacağını bildirdi. 


İşte A Milli Takım'ın Euro 2016 için 31 kişilik oyuncu kadrosu;

Kaleciler: Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Ali Şaşal Vural (Eskişehirspor), Harun Tekin (Bursaspor)

Savunma: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Altınordu), Hakan Kadir Balta, Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Aziz (Bursaspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği)

Orta saha: Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Galatasaray), Emre Mor (Nordsjaelland), Ozan Tufan, Alper Potuk, Volkan Şen (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Arda Turan (Barcelona)

Forvet: Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Cenk Tosun (Beşiktaş), Yunus Mallı (Mainz 05), Mevlüt Erdinç (Guingamp)


Türkiye EURO 2016 Aday Kadrosunda Kimler Var ? Terim Açıkladı Reviewed by Unknown on 22:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.