Top Ad unit 728 × 90

Hayatımın Aşkı Eylem (Deniz Barut) Kimdir, Oynadığı Diziler, Gerçek Adı Ne

Hayatımın Aşkı Eylem Kimdir

Başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman'ın üstlendiği ekranların yeni romantik komedi dizisi Hayatımın Aşkı dizisi ilk bölümü ilk bölümü ile çok sevildi ve ekranlara hızlı bir giriş yaptı. İlk bölümü ile reytinglerde ilk dörtte yer alan dizinin başarısını devam ettirmesi hatta daha da ilerletmesi bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Deniz Barut dizide Eylem karakterine hayat veriyor. Hayatımın Aşkı Eylem kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizde yer almaktadır.

Eylem 34 yaşında, annesi ile birlikte yaşıyor. Ajans 237’de kreatif direktörlüğü yapıyor. Gökçe'nin müdürüdür ve Gökçe'ye sürekli yüksekten bakıyor ve bu durum Gökçe'yi oldukça rahatsız ediyor.

Deniz Barut Kimdir?
19 Mart 1983 Denizli doğumludur. 1997 yılında katıldığı Elit Model yarışmasında birinci olmuştur. E.Ü. Spor Akademisi mezunudur. Şahika Tekand Studio'da oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Kaybolan Yıllar dizisi ile yapan güzel oyuncu daha sonra Elde Var Hayat dizisinde rol alan güzel oyuncu Lale Devri dizisine sonradan dahil oldu ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha sonra bir çok projede yer alan Deniz Barut, son olarak Son Çıkış dizisinde rol aldı. Dizinin final yapmasının ardından Hayatımın Aşkı dizisi ile anlaştı ve Hayatımın Aşkı dizisinde Eylem karakterine hayat veriyor.

Deniz Barut Yaşı: 33
Deniz Barut Boyu: 1.78
Deniz Barut Kilosu: 55

Deniz Barut Oynadığı Diziler 
Hayatımın Aşkı - Eylem
Son Çıkış - Nilüfer
Kara Para Aşk - Pınar
Anneler ve Kızları - Çağla
Lale Devri
Elde Var Hayat
Kaybolan Yıllar


Hayatımın Aşkı Eylem (Deniz Barut) Kimdir, Oynadığı Diziler, Gerçek Adı Ne Reviewed by Unknown on 16:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.