Top Ad unit 728 × 90

19 Mayıs Mesajları, 19 Mayıs Güzel Kısa Sms

19 Mayıs Mesajları, 19 Mayıs Güzel Kısa Sms
Her yıl tüm yurtta büyük coşku ile kutlanan 19 Mayos Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramı bu yılda tüm hazırlıklar tamamlanarak kutlanacak. Kutlama mesajı olarak sevdiklerinize 19 mayıs kutlama mesajı sms olarak göndermek isterseniz aşağıda ki seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Ulu önder Atatürk'ü andığımız bu günde sizde coşkunuzu sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin[1] millî bayramıdır.[2]. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bugün İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

19 Mayıs Sözleri, Güzel 19 Mayıs Mesajları

19 Mayıs 1919 Türkiye’yi aydınlatan güneşin ışığını yansıtıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın ulusumuza kutlu olsun.

Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesiller anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.

Milletin bağrına temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri onɑ bırɑkɑcɑğım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer “Zafer benimdir” diyebilenlerindir.

Milllet, Milli hakiiyet esasını ve Türk Milliyetçiliğini kabul etmiştir. Bunu gerçekIeştirmeye çalşışɑcɑktır.





19 Mayıs Mesajları, 19 Mayıs Güzel Kısa Sms Reviewed by Unknown on 00:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.