Top Ad unit 728 × 90

Birkan İle Sevgi Önceden Sevgilimiydi ? Aşkları Yalan Mı ?

Birkan İle Sevgi Önceden Sevgilimiydi ? Aşkları Yalan Mı ? 

İzdivaç programları arasında yer alan Zuhal Topal'la isimli program Fox Tv'de yayınlanıyor ve oldukça büyük ilgi görüyor. Evlenmek için gelen adaylar kısmetlerini arıyorlar. En favori çiftlerden olan Birkan ve Sevgi çifti oldukça uzun süredir konuşulan isimler oldular. Sosyal medya da çıkan aşkları yalan mı daha önceden tanışıyorlar mı ve önceden sevgiliydiler haberleri ise gündeme bomba gibi düştü. İnternete sızan Sevgi ile Birkan'ın yatak görüntüleri ise ekrandan takip edenleri şaşırttı. Sızdırılan fotoğraflarda ise Birkan ve Sevgi yatakta öpüşüyorken görünüyorlar. Buda akıllara önceden sevgili olduklarını ve programda ki yaşananların senaryo olduğunu akıllara getirdi. 

Sevgi ile Birkan'ın Öpüşme Fotoğrafları 
Bundan sonra programda nasıl bir görüntü sergileyecekler bilinmez ama Sevgi ile Birkan'ın öpüşme fotoğrafları gündemi sarstı. Yatakta çekilmiş olan fotoğraflarda ise ikili öpüşürken görünüyorlar.

Program sunucusu olan Zuhal Topal'ın ve yapımcıların bu konu hakkında ne yorum yapacakları ise merak konusu oldu. Programda ki Birkan ve Sevgi oldukça ilgi gören ve hem tartışmaları ile hemde aşkları ile dikkat çeken isim olmuşlardı. İkilinin yatak görüntüleri ve öpüşmeleri skandal olarak gündeme yansıdı.



Birkan İle Sevgi Önceden Sevgilimiydi ? Aşkları Yalan Mı ? Reviewed by Unknown on 22:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.