Top Ad unit 728 × 90

No: 309 Dizisi Onur (Furkan Palalı) Kimdir, Oynadığı Diziler, Gerçek Adı Ne

No: 309 Dizisi Onur Kimdir
Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın oynadığı No: 309 dizisi yakında Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Pulat oturuyor senaristliğini ise Aslı Zengin ile Banu Zengin yapıyor. Furkan Palalı dizide Onur karakterine hayat verecek. No: 309 Onur kimdir, kaç yaşında, boy kilo, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Furkan Palalı yeni dizisinde Demet Özdemir ile başrolü paylaşacak. Dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı ve dizi daha şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizinin yaz sezonunda tutup tutmayacağı ise merak konusu oldu. Romantik komedi türünde ki dizi izleyiciyi ekrana kitleyebilecek mi bekleyip göreceğiz.

Furkan Palalı Kimdir
27 Ekim 1986 Konya doğumludur. Orta okulu Konya Özel Diltaş Lisesi'nde okuduktan sonra
Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümü mezundur. Ankara'da 6 aylık yaratıcı drama eğitimi, Tuncay Özinel' den aldığı tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den aldığı karakter oyunculuğu eğitimleri aldı. Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir. Konya'da okuduğu sırada 9 yıl basketbol oynayan yakışıklı oyuncu üniversite eğitimi için basketbolu bıraktı.

2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyuran yakışıklı oyuncu bir çok defilede boy gösterdi. Mankenlik kariyerini bırakıp oyunculuğa yönelen yakışıklı oyuncu ilk olarak Küçük Sırlar dizisinde rol almıştır. Daha sonra Adını Feriha Koydum, Hayat Devam Ediyor, Son Yaz Balkanlar dizisinde rol almış Kızılelma  ve Son Çıkış dizilerinde başrolü oynamıştır. Son olarak Trt1 ekranlarında yayınlanan Son Çıkış dizisinde başrolü oynamış ve dizinin final yapması ile No: 309 dizisi ile anlaştı.

Furkan Palalı Yaşı: 30
Furkan Palalı Kilosu: 81
Furkan Palalı Boyu: 1.90
Furkan Palalı Göz Rengi: Yeşil

Furkan Palalı Oynadığı Diziler
No: 309
Son Çıkış
Kızılelma
Hayat Devam Ediyor
Aşk Emek İster
Son Yaz Balkanlar
Adını Feriha Koydum
Küçük Sırlar

No: 309 Dizisi Onur (Furkan Palalı) Kimdir, Oynadığı Diziler, Gerçek Adı Ne Reviewed by Unknown on 12:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.