Top Ad unit 728 × 90

Diriliş Ertuğrul Bitiyor Mu, Final Mi Yapacak

Diriliş Ertuğrul Final Mi Yapacak?
Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Didem Balçın, Esra Bilgiç'in başrollerini oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapacağı söylentileri dizinin sevenlerini hayli üzmüşe benziyor. Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni olan dizinin sevenlerine güzel haberler dizinin yapımcısından geldi. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul bitecek mi, Diriliş Ertuğrul final mi yapacak sorularının cevabını yanıtladı.

Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Bu tür iddialar doğru değil. Diriliş 3 sezon olarak tasarlanmıştı. Niyetim Osman ve Orhan'a kadar devam etmek. Bir kuruluş hikâyesini anlatmak istiyorum" dedi. 

Diriliş Orhan ve Diriliş Osman Mı Gelecek
"Osmanlı Devleti'ni kuran kadro nasıl bir ruh dünyasına sahip, nasıl bir zihin dünyasına sahip, nasıl bir jeopolitik algısı var gibi temel sorulara verdiğim cevaplar var. Bunları anlatmak istiyorum" diyen Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak, "Diriliş Orhan" ve "Diriliş Osman" dizilerinin başlayacağının müjdesini verdi.

Trt1 ekranlarında her Çarşamba izleyici ile buluşan dizi izleyiciyi ekrana kitliyor. İkinci sezonu bitecek olan dizi üçüncü sezonda da devam edecek. Uzun süre devam etmesi planlanan dizi Osmanlı'nın kuruluş hikayesini tamamlayacak. Her Çarşamba reyting rekorları kıran dizinin uzun yıllar ekranda olması planlanıyor.

Diriliş Ertuğrul Konusu
13. yüzyılda Kayı Boyu'nun Tapınak Şövalyeleri'ne karşı olan mücadelelerini konu almaktadır. Dizinin ikinci sezon hikayesi ise 13. yüzyılın ortalarında yine Kayı Boyu'nun bu sefer Moğollar’a karşı olan mücadelelerini konu almaktadır

Diriliş Ertuğrul Oyuncu Kadrosu
Engin Altan Düzyatan - Ertuğrul Gazi
Kaan Taşaner - Gündoğdu
Barış Yağcı - Noyan
Hülya Darcan - Hayme Ana
Didem Balçın - Selcan Hatun
Osman Soykut - İbni-i Arabi
Esra Bilgiç - Halime Hatun
Evrim Solmaz - Aytolun Hatun
Uğur Güneş - Tuğtekin
Cengiz Coşkun - Turgut Alp
Cavit Çetin Güner - Doğan Alp
Nurettin Sönmez - Bamsı Beyrek



Diriliş Ertuğrul Bitiyor Mu, Final Mi Yapacak Reviewed by Unknown on 22:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.