Top Ad unit 728 × 90

Tatlı İntikam Rüzgar (Büşra Develi) Kimdir, Oynadığı Diziler, Gerçek Adı Ne

Tatlı İntikam Rüzgar Kimdir
Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam dizisi her Cumartesi sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Başladığı ilk günden beri çok sevilen dizi kısa sürede büyük izleyici kitlesine ulaştı. Reytinglerde ilk üçten inmeyen dizi yaz dizisi olarak küçük bir bütçe ile ekrana merhaba dedi. Ancak dizi beklenenden büyük başarı gösterdi ve reytinglerde ilk üçte yer aldı ve her hafta yerini korudu. 8. bölümde diziye Rüzgar rolü ile Büşra Develi dahil oldu. Tatlı İntikam Rüzgar kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizde yer almaktadır.

Rüzgar Tatlı İntikam dizisine Sinan'ın eskilerden arkadaşı olarak gelecek. Pelin'in Sinan'ın kalbini kırdığı sıralarda Rüzgar, Sinan'a destek oldu ve yanında oldu. Pelin ve Sinan'ın yaklaştığı sırada Rüzgar'ın sürpriz gelişi herkesi şoke eder. Ceyda'nın maskesini düşüren Pelin, Ceyda'dan kurtulsa da asıl zorlu rakibi gelmiştir ve Pelin artık Sinan için daha çok uğraşmak zorundadır.

Büşra Develi Kimdir
25 Ağustos 1993 İzmit, Kocaeli doğumludur. İlk televizyon deneyimini Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakteri ile yapmıştır. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınmış, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır.

Daha sonra tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşınmış üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır.

Büşra Develi Yaşı:23
Büşra Develi Kilosu: 52
Büşra Develi Boyu: 1.72

Büşra Develi Oynadığı Diziler 
Tatlı İntikam - Rüzgar
Tatlı Küçük Yalancılar - Selin





Tatlı İntikam Rüzgar (Büşra Develi) Kimdir, Oynadığı Diziler, Gerçek Adı Ne Reviewed by Unknown on 15:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.