Top Ad unit 728 × 90

Survivor Yunus Günçe Kaç Yaşında, Biyografisi

Survivor Yunus Günçe Kaç Yaşında, Biyografisi

Ünlüler takımında yer alan ve adı sıkça gündeme gelen isimlerden birisi olan Yunus Günçe görüntüsü itibari ile ekran başındakilerde Yunus Günçe kaç yaşında sorusunu düşündürdü. Hem kilo olarak zayıflayan hemde görüntüsü itibari ile yaşlı görünen Survivor Yunus Günçe kaç yaşında merak edildi. Bizde dizilerden aşina olduğumuz ve hatta bazı programlarda sunucu olarak gördüğümüz Yunus hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Ünlüler takımının çok konuşan ama düşüncelerini doğru bir şekilde karşı tarafa iletmeyi başaran etkili isimlerinden olan Yunus çoğu zaman takımın zayıf halkası olarak görüldü. 

Yunus Günçe Kaç Yaşında ? Kimdir ve Hangi Dizilerde Oynadı
Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer alan bir çok kesimin yakından tanıdığı kimisinin ise adını ilk kez duyduğu isimlerden birisi olan Yunus Günçe aslen Trabzonlu olsa da Almanya'da doğmuştur.

Yunus Günçe Yaşı : 40 
Yunus Günçe Doğum Yeri : Almanya
Yunus Günçe Mesleği : Dizi Oyuncusu - Dj ve Sunuculuk

İlk olarak Number One Tv'de DJ olarak tanınmıştır. Daha sonra ise TRT1 ekranlarında ki çocuk programı olan Uçurtma isimli programda sunuculuk yapmıştır. Yunus Günçe hangi dizilerde oynadı diye merak ediyorsanız ilk olarak yine TRT ekranlarında yayınlanan Koçum Benim adlı dizide Çekirge karakterine hayat vermiştir. 

Yunus Günçe Hangi Dizilerde Oynadı 
Oyunculuk alanında da kendisini geliştiren ve başarılı işlere imza atan Yunus Günçe bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 

Yıl      Dizi Adı 
2008 : Rüzgâr
2007 : Gemilerde Talim Var
2006 : Candan Öte
2005 : Sihirli Annem
2005 : Savcının Karısı
2005 : Aşk Her Yaşta
2004 : Görünmez Adam
2003 : Aşk Olsun
2002 : Bir Tatlı Huzur
2002 : Koçum Benim

Yunus Günçe Hanfi Filmlerde Rol Aldı 
Dizi oyunculuğu,sunuculuk ve Dj'lik gibi dalların dışında beyaz perdede de kendisini göstermeyi başarın başarılı oyuncu hayranlarının performansını çok beğendiği iki filmde rol almıştır. 

Yıl      Film Adı
2004 : Hırsız Var 
2002 : O Şimdi Asker 

Survivor'da buraya kadar geleceğini kendisi dahil hiç kimse beklemiyordu. Özellikle adının elenme listesine girdiği haftalarda herkes gider gözü ile bakmıştı kendisine. Oy potansiyeli yüksek olsa ki bu zamana kadar elenmedi. Şimdi ise dokunulmazlık oyunu kaybedilirse ilk yazılacak isim Yunus olarak görünüyor. Karşısın çıkacak olan Yattara yada Semih gibi isimler potada Yunus'u harcar diye tahmin ediyoruz. 




Survivor Yunus Günçe Kaç Yaşında, Biyografisi Reviewed by Unknown on 20:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.