Top Ad unit 728 × 90

Hayat Sevince Güzel Dizisi Oyuncuları, Konusu Nedir

Hayat Sevince Güzel Dizisi
Başrollerini Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik'in paylaştığı Hayat Sevince Güzel dizisi yakında Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Ege dizisi olarak izleyici ile buluşacak olan dizi aşkın Ege hallerini anlatacak. Tanıtım filmi yayınlanan dizide usta oyuncularda yer alıyor. Peki ekranların yeni dizisi Hayat Sevince Güzel dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir, Hayat Sevince Güzel dizisi ne zaman başlayacak bütün bu soruların cevabı haberimizde yer almaktadır.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik oldu.

Yakında Fox Tv'de izleyici ile buluşacak olan dizi tanıtımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaz sezonunda ekrana gelecek olan dizinin yapımcılığını Limon Film üstleniyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik'in aynı dizide buluşmaları ise dizinin genç kızlar tarafından sıkı takip edileceğini gösteriyor.

Hayat Sevince Güzel Dizisi Konusu
'Aşkın Ege halleri' diyebileceğimiz bu dizide aşk, bazen romantik, bazen “serseri” yönüyle anlatılacağı dizi yakında Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Hayat Sevince Güzel Dizisi Oyuncu Kadrosu
Ekin Mert Daymaz
Burak Çelik
Algı Eke
Öykü Çelik
Uğur Çavuşoğlu
Macit Koper
Hakan Meriçliler
Ali Düşenkalkar
Ali Erkazan
Lemi Filozof
Onur Özaydın
Sema Atalay
Deniz Baytaş
Ayşen Sezerel
Yeliz Akkaya
Neşem Akhan
Şennur Nogaylar
Seda Telciler
Batuhan Aydar
Hasan Denizyaran
Ömür Özdemir
Tolga Öztürk
Anıl Çelik




Hayat Sevince Güzel Dizisi Oyuncuları, Konusu Nedir Reviewed by Unknown on 11:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.