Top Ad unit 728 × 90

Survivor Nagihan Eşi ve Kızının Fotoğrafları

Survivor Nagihan Eşi ve Kızının Fotoğrafları

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve heyecan ile takip edilen yarışmalarından birisi olan Survivor 2016 her bölümü ile seyirciyi ekranlara kilitliyor. Ünlüler takımında yer alana Nagihan Karadere ise en çok gündeme gelen başarılı isimlerden birisi oldu. Ekran başındaki seyirci Nagihan'ın kocası kimdir fotoğrafları ve kızının fotoğraflarını merak ettiler. Eşinden hiç bahsetmeyen ve adını anmayan yarışmacı sosyal medyada eleştirilere maruz kalırken kızı da merak edilenler arasında yerini aldı. İddialı bir yarışmacı olan aynı zamanda geçmiş döneminde spor ile ilgilenmiş olan Nagihanın kocasının fotoğrafları da internette yankı uyandırdı. 

Nagihan'ın Eşi ve Çocuğu 
Sosyal medya hesaplarında kendisi ve ailesi hakkında merak edilenleri yanıtlayan fotoğraflar bulundu. Eşinin adı Ümit kızının adı ise Ece Arven. Sosyal medya hesaplarından görüldüğü üzere Nagihan Karadere bambaşka görüntüsü ve ailesine olan bağlılığı ile farklı bir görüntü sergiliyor.

Ada hayatında farklı gruplarda yer alarak seyircinin olumsuz eleştirilerine maruz kalan yarışmacı en yakın arkadaşı olan ve elenen Tuğba Özay'ı ortada bırakarak '' güçlü olanın yanında yer almak isterim '' diyerek Atakan ile ittifak kurması üzereni yarışmada gergin anlar yaşanmıştı .

Survivor Nagihan Kimdir ? 
Oldukça başarılı ve güçlü bir yarışmacı olarak Ünlüler takımının tek kadın yarışmacısı olarak devam eden Nagihan 1984 Osmaniye doğumludur. Atletizm dalında Türkiye'yi temsil eden milli atlettir. 

3-14 Eylül 2003 yılında düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Köstence’de 400 metre dalında altın madalya kazanan atlettir.



Survivor Nagihan Eşi ve Kızının Fotoğrafları Reviewed by Unknown on 22:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.