Top Ad unit 728 × 90

Kısmetse Olur 18 Mayıs Neler Oldu

Kısmetse Olur 18 Mayıs Çarşamba Neler Olacak
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur başladığı günden beri sevilerek takip edilmeye devam ediyor. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen program hafta içi hergün izleyici ile buluşuyor. Finali yaklaşan yarışmaya eski yarışmacılar teker teker geri döndü. Sevilen yarışmacı Nur Erkoç'un elenmesi gündeme bomba gibi oturmuş fan sayfalarının aşırı ısrarları yüzünden Nur Erkoç eve geri dönmüştü. Nur Erkoç'tan sonra yine olaylı bir şekilde elenen Ceyda Kırıcı ve Erdem Dalfidan'da eve geri dönen yarışmacılar oldu.

Eski yarışmacıların teker teker eve dönmesi gong sesini bekleyen yarışmacıları heyecanlandırdı. Gong çaldıktan sonra eve yeni bir yarışmacı girmeyecek ve evden hiç bir yarışmacı elenmeyecek. 8 gelin adayı ve 8 damat adayının bulunduğu yarışmada oylar final gününe kadar toplanacak ve final günü en çok oyu alan yarışmacı açıklanacak. Birinci olan yarışmacı evlenmek istediği ismi açıklayacak ve evlenmek istediği isim evet derse birinci olacaklar büyük ödülleri kazanacaklar.

Kısmetse Olur 17 Mayıs Salı Neler Oldu 
Dünkü bölümde eve yeniden dönen Erdem Dalfidan'ın annesi konuk olarak geldi. Erdem'in eski sevgilisi olan Melis, Erdem'in annesi ile kısa süreli atışma yaşadı. Nur'u yeniden tanımak isteyen Erdem annesinden onay aldı. Erdem'in annesi Nur ile baş başa konuştu ve Erdem'e bir şans vermesini istedi.

Daniela ile uğraşan Mehtap ve Melis'in Dani'nin eşyalarını kırdı. Daniela'nın eşyalarını kıran Melis yakın arkadaşı Ayça'dan büyük tepki aldı ve iki yakın dost sözlü tartışma yaşadı. Eser ve Cansel'in fanlarından olan Cansu eve konuk olarak geldi ve Cansel ile Eser'e hediyeler getirdi.

Kısmetse Olur 18 Mayıs Çarşamba Neler Oldu
Eve yeniden dönen Ceyda Kırıcı'nın babası eve konuk olarak gelecek. Adnan ve arkadaşlarına büyük tepkiler gösteren Ceyda'nın babası kızını savunacak. Nur ile aşk yaşamak isteyen Erdem, Melis'in bugün de hedefinde olacak. Nur ile de sürekli uğraşan Melis bugünde uğraşmalarının ardını arkasını kesmeyecek ve yine uğraşacak.

Gelin ve damatlar evi bugün çalan müzikler ile güne dans ederek başlangıç yaptı. Güne eğlenerek başlayan gelin ve damat adayları sabah enerjilerini dans ederek attı.

Nur ile Erdem Aşk Mı Yaşayacak
Nur ile ilgilenen Erdem ve Onur, gelinler evine geldi ve Nur'a çiçekler ve hediyeler verdi. Erdem, Nur'a boş bir defter hediye etti. Erdem'in ilgisi karşısında Nur ne tepki verecek ikili arasında bir aşk başlayacak mı izleyip göreceğiz.

Melis ile Daniela Yeniden Eskisi Gibi Arkadaş Olabilecek Mi?
Uzun süredir sürekli tartışan ve her fırsatta kavga eden Melis ve Daniela dertleştiler. Melis içinden geçenleri anlattı ve Daniela'ya onu Dilek'ten kıskandığını bu yüzden ona böyle davrandığını açıkladı. Sürekli onunla uğraşmasına rağmen onu çok sevdiğini açıklayan Melis yeniden Dani ile eskisi gibi arkadaş olabilecek mi izleyip göreceğiz.

Kısmetse Olur Yarışmacıları 
Gelinler
Ayça Ekin Beğen
Nur Erkoç
Ceyda Kırıcı
Daniela Grajdeanu
Hazal Atabek
Mehtap Taşkıran
Cansel Çördük
Melis Buse Betkayan

Damatlar
Adnan Kızıltaş
Eser West
Emre Ubeyli
Erdem Dalfidan
Semih Kurtulmuş
Tankut Denker
Batuhan Cimilli
Onur Tezel


Kısmetse Olur 18 Mayıs Neler Oldu Reviewed by Unknown on 12:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.