Top Ad unit 728 × 90

Fenomen Okan Yiğit Kimdir, Oynadığı Diziler

Fenomen Okan Yiğit
Tv8 ekranlarında başlayan Fenomen yarışması sevilerek izlenmeye devam ediyor. Öykü Serter'in sunumu ile gerçekleşen Fenomen yarışmasının yarışmacıları da çok fazla dikkat çekiyor. Evin en çok dikkat çeken erkek yarışmacısı Okan Yiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Yarışmacıların 8 saat evde kaldığı yarışma da 12 yarışmacı yer alıyor. 6 kız 6 erkek yarışmacının bulunduğu yarışma bir strateji oyunu en iyi stratejiyi yapan yarışmacı hem evde kalmayı başarıyor hemde haftalık büyük ödül olan 50.000 lirayı almaya hak kazanıyor.Okan Yiğit yarışmanın en dikkat çeken yarışmacılarından ve genç kızların en çok beğendiği yarışmacı olmuş durumda. Yarışmaya girmeden önce 100 bin takipçisi olan yakışıklı yarışmacı kısa sürede takipçi sayısını 123 bine çıkardı.

Kısa sürede çok sevilen yarışmacı yarışmanın en çok konuşulan ismi oldu. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Okan Yiğit evde kendisi gibi dikkat çeken Serbay ve Osman ile arkadaşlık yaparak daha çok sevildi. Evin 3 Renk grubu olarak bilinen üçlü kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaştı.

Okan Yiğit Kimdir
20 yaşındadır. Bir çok dizi ve reklamda rol almıştır. Antalya Devlet Tiyatrosu Oyunculuk eğitimi almıştır. Aşk Yeniden dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan yakışıklı oyuncu Mazlum Kuzey ve Çılgın Dersane filmlerinde rol almıştır.

Okan Yiğit Yaşı: 20
Okan Yiğit Kilosu: 71
Okan Yiğit Boyu: 1.85
Okan Yiğit Burcu: Başak
Okan Yiğit İntagram Hesabı: @okanyiitt

Okan Yiğit Oynadığı Diziler ve Reklamlar
Aşk Yeniden
Mazlum Kuzey
Çılgın Dersane 3
Çılgın Dersane 4

Vodafone Reklamı
Ülker Reklamı
Expo 2016 Reklamı


Fenomen Okan Yiğit Kimdir, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 10:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV GÜNDEM © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.